Beordeel van Kempen Schilders

Bent u op zoek naar een professionele schilder Rijswijk met jarenlange ervaring? Van Kempen is een vakbekwaam schildersbedrijf die oog heeft voor detail. Het toonaangevende bedrijf staat bekend om zijn vakmanschap en hoogwaardige schilderwerk. Goed onderhoud is het halve werk want bij vroegtijdig onderhoud bespaart u altijd op de kosten.

Door met Van Kempen in zee te gaan kiest u voor duurzaam schilderwerk van hoge kwaliteit.  Onze ervaring en professionele aanpak van schilderwerk maakt ons de voorkeurskeuze voor commerciële en residentiële klanten. Het bedrijf biedt een volledig scala aan diensten voor binnen- en buitenschilderwerk, waaronder Latex spuiten- of Lak spuiten en vele andere diensten.

Meer informatie

Wanneer u meer informatie wenst over ons bedrijf of diensten, neem dan vandaag nog contact op met Van Kempen schilders in Rijswijk. We komen altijd gratis en vrijblijvend bij uw langs op locatie voor een offerte opmaat. Zo bieden we altijd een correcte prijs en bespreken we met u uw vragen en wensen.

Schilder Rijswijk van Kempen

Als ervaren schildersbedrijf Rijswijk vinden we het belangrijk dat u tevreden bent en daarom doen we er alles aan om uw opdracht zo correct mogelijk uit te voeren.

We komen onze afspraken na en ruimen zelfs de rommel weer keurig op. Uiteraard bieden wij uitstekende kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Bel ons gerust voor vrijblijvende informatie over tarieven en onze werkwijze.

Wij informeren u altijd vrijblijvend, ook als wij naar Rijswijk komen om uw woning of pand te bezichtigen.

Schildersbedrijf Van Kempen

Alle diensten van “Van Kempen Schilders in Rijswijk” zijn ook beschikbaar in: Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam, kortom geheel Zuid-Holland. Een binnenschilder nodig om uw muren te schilderen, plafonds te sauzen of een trap te schilderen? Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden! van binnenschilderwerk tot buitenschilderwerk en van houtrot tot glasvervaging.

Van Kempen Schilders Rijswijk

Alle medewerkers van: Van Kempen schilders Rijswijk zijn keurige en veelzijdige schilders die schilderwerk in alle vormen verzorgen. Van Kempen Schilderwerken verzorgt inspecties, adviseert over onderhoud maar onderhouden ook meerjarige onderhoudsplannen. Van Kempen Schilderwerken levert de kwaliteit die de klant verwacht. Van Kempen Schilderwerken is een gecertificeerd schildersbedrijf en staat voor een hoogwaardige afwerking.

Schilder Rijswijk
Schilders Rijswijk
Schildersbedrijf Rijswijk

Offerte aanvraag Schilder

Vul het formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op voor het maken van een afspraak op lokatie. Hieronder kunt u kosteloos en vrijblijvend het offerteformulier invullen.

Plan vandaag nog een afspraak op locatie via het onderstaande offerte formulier.

Vrijblijvende offerte aanvragen op locatie
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:

Schildersbedrijf Rijswijk

Het bedrijf biedt een volledig scala aan schildersdiensten, waaronder latexspuiten en verfspuiten. Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze diensten? Neem dan contact op met Van Kempen schilders in Rijswijk.

We komen altijd bij u op locatie en geven u een gratis en vrijblijvende offerte. We bieden altijd een correcte prijs en bespreken met u alle vragen die u heeft.

Hoe begint het schildersproces

De meeste mensen huren liever een schilder in dan het zelf te doen. Het schildersproces begint met: het samen bepalen van uw stijl en persoonlijke wensen. Dit wordt gedaan met verfstalen en stalen van uw keuze.

Hierna zal de schilder de ruimte afdekken en afplakken. Vervolgens bedekt de schilder de vloer met een beschermende laag materiaal. Zoals stucloop of speciale afdekkleden. De schilder zal vervolgens al het houtwerk van de kamer schuren.

Het schuurwerk

Het schuren dient om het houtwerk voor te bereiden op een verse verflaag. Vervolgens brengt de schilder een primer (grondverf) aan.

Grondverf beschermt het houtwerk niet alleen, het is tevens een uitstekende ondergrond. Hierna zal het plamuren van gaatjes en of beschadigingen volgen. En vervolgens het afkitten van alle naden en kieren.

Vervolgens brengt de schilder een 1e laklaag aan (voor lakken). De laatste stap is het aanbrengen van 2e laklaag (aflakken). Alleen op deze manier krijgt u dat stralende en strakke eindresultaat.

Kan ik zelf zien of mijn schilderwerk aan vervangen toe is?

Ja u kunt zelf zien wanneer het schilderwerk toe aan vervanging is. Als het tijd is om het schilderwerk te onderhouden, op welke tekenen kunt u dan letten? Als er blaasjes of scheurtjes zijn, moet u dat controleren.

Op hoeken en liggende delen kunnen als eerste scheuren ontstaan. Als de verf verkleurd is of op sommige plaatsen loslaat, kunt u dat zien.

Dit zijn een paar dingen die je kunt doen om te zien of het schilderwerk opnieuw moet worden uitgevoerd. Vraag gratis een offerte aan via het contact formulier.