Skip to main content

Waarom Van Kempen schildersbedrijf Delft?

Op zoek naar een vooraanstaand schildersbedrijf in Delft? U hoeft niet verder te zoeken. Ons schildersbedrijf staat garant voor topkwaliteit, professionaliteit en oog voor detail. Schildersbedrijf Van Kempen heeft door de jaren heen tal van projecten tot een goed einde gebracht in omgeving Delft. Variërend van monumentale panden tot moderne huizen en bedrijfspanden, Van Kempen staat voor u klaar.

Onze Aanpak

Bij Schildersbedrijf Van Kempen hanteren we een grondige en doordachte aanpak voor al onze schilderprojecten. Elk project begint met een gedetailleerde voorbereiding om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan de hoogste normen voldoet. Onze aanpak omvat:

Grondige Inspectie: Voordat we met schilderen beginnen, analyseren we het oppervlak zorgvuldig. We inspecteren de staat van de ondergrond en identificeren eventuele problemen zoals veroudering, beschadigingen of houtrot.

Vakkundige Voorbereiding: Een belangrijke stap in ons proces is het voorbereiden van het oppervlak. Dit omvat schuren, plamuren, en reparaties indien nodig. We zorgen ervoor dat het oppervlak glad en klaar is voor de verf.

Hoogwaardige Materialen: We gebruiken alleen de beste verfmaterialen en -producten die zorgen voor een duurzaam en langdurig resultaat.

Nauwkeurige Toepassing: Onze ervaren schilders passen de verf met precisie toe om een gelijkmatige dekking te garanderen. We streven altijd naar een strak en professioneel resultaat.

Onze Diensten

Van Kempen schilders biedt verschillende schildersdiensten aan. De meest voorkomende schilderdiensten worden hieronder weergegeven. Voor een overzicht van al onze diensten klik hier.

Binnen schilderwerk: Of het nu gaat om het verfrissen van muren, plafonds, kozijnen of deuren, wij zorgen voor een strak en professioneel resultaat.

Buitenschilderwerk: Uw pand verdient bescherming tegen de elementen. Met ons buitenschilderwerk ziet uw woning of bedrijf er niet alleen prachtig uit, maar is het ook beschermd tegen weer en wind.

Latex spuiten: Voor een efficiënte behandeling van grote oppervlakken is ons latex spuitwerk een uitstekende keuze. Latex spuiten is gemiddeld tussen de 25 en 40% goedkoper dan traditionele schilderwerk van muren- en plafonds.

Heldere Communicatie

Bij ons schildersbedrijf in Delft staat de klant centraal. Dat betekent heldere en open communicatie vanaf het eerste contact tot het voltooien van de klus. Geen verrassingen, enkel een duidelijke offerte en een vlekkeloze uitvoering.

Betaalbaarheid & Betrouwbaarheid

Bij Van Kempen schilders in Delft staat kwaliteit voorop, maar altijd tegen een eerlijke prijs. Wij hebben onze reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor al uw schilderwerkzaamheden. Afspraak is afspraak en daar hechten wij veel waarde aan.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Bent u klaar om uw woning of bedrijfspand in Delft te transformeren met hoogwaardig schilderwerk? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons uw schilderdromen waarmaken!

Vraag een offerte aan

Contact formulier
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Dienst(en)