whatsapp
Skip to main content
Van Kempenschilders
Eerlijke prijzen
IJzersterke afspraken
Jarenlange ervaring
Ambacht en kwaliteit

Onze aanpak

Bij Schildersbedrijf Van Kempen hanteren we een grondige en doordachte aanpak voor al onze schilderprojecten. Elk project begint met een gedetailleerde voorbereiding om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan de hoogste normen voldoet. Onze aanpak omvat:

Grondige Inspectie:

Voordat we met schilderen beginnen, analyseren we het oppervlak zorgvuldig. We inspecteren de staat van de ondergrond en identificeren eventuele problemen zoals veroudering, beschadigingen of houtrot.

Vakkundige Voorbereiding:


Een belangrijke stap in ons proces is het voorbereiden van het oppervlak. Dit omvat schuren, plamuren, en reparaties indien nodig. We zorgen ervoor dat het oppervlak glad en klaar is voor de verf.

Hoogwaardige Materialen: 


We gebruiken alleen de beste verf materialen en -producten die zorgen voor een duurzaam en langdurig resultaat.

Nauwkeurige Toepassing:

Onze ervaren schilders passen de verf met precisie toe om een gelijkmatige dekking te garanderen. We streven altijd naar een strak en professioneel resultaat.

Heldere communicatie

Bij ons schildersbedrijf in Delft staat de klant centraal. Dat betekent heldere en open communicatie vanaf het eerste contact tot het voltooien van de klus. Geen verrassingen, enkel een duidelijke offerte en een vlekkeloze uitvoering.

Betrouwbaar & betaalbaar

Bij Van Kempen schilders in Delft staat kwaliteit voorop, maar altijd tegen een eerlijke prijs. Wij hebben onze reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor al uw schilderwerkzaamheden. Afspraak is afspraak en daar hechten wij veel waarde aan.

Kosten schilder Delft

De kosten voor het schilderwerk kunnen variëren en zijn afhankelijk van de grootte van het oppervlakte (m2) en de gekozen techniek. Daarnaast speelt ook de keuze voor verf en materialen een rol bij het bepalen van de juiste prijs voor uw schilderwerk. 

Voor een correcte inschatting komen wij graag bij uw langs op locatie, zodat wij u kunnen voorzien van een offerte die gebaseerd is op de juiste oppervlakte. Bij ons schildersbedrijf in Delft kunt u rekenen op eerlijke en betaalbare prijzen. Het schilderwerk in Delft of omgeving is altijd van hoge kwaliteit tegen een conforme prijs.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in binnen- of buitenschilderwerk van ons schildersbedrijf? Bij van Kempen schilders vraagt u vrijblijvend een offerte schilder Delft aan. Dit kunt u doen door het offerteformulier in te vullen of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Hoe lang duurt het voordat u de offerte ontvangt?

Het duurt ongeveer 1 tot 3 werkdagen voordat wij de offerte naar u kunnen sturen. Hoe snel wij een offerte voor u opmaken, is afhankelijk van de precieze schilders- en onderhoudswerkzaamheden die wij gaan uitvoeren.

Offerte aanvragen

Latex spuiten is een uitstekende keuze voor mensen die grote oppervlakken in korte tijd willen laten behandelen. Het professioneel laten uitvoeren van latex spuiten garandeert een gelijkmatige en consistente verflaag over het gehele oppervlak. Een mooi egaal resultaat behaalt u alleen als uw wanden strak zijn gestuct.

Het spuiten van latexverf op een muur die al niet egaal is zal geen beter resultaat opleveren. We komen uiteraard eerst langs om de situatie gezamenlijk met uw als klant op te nemen en zullen een eerlijk advies met u bespreken.

Woon je in een oud huis of een nieuwbouwwoning, of heb je een bedrijfspand? Kijk dan eens naar de structuur van de muren. U zult waarschijnlijk gebreken zien zoals: gaatjes, kieren, krimpscheuren, vlekken en oneffenheden. Het is eenvoudig om dit op te lossen, zonder dat u gebruik maakt van een dure stukadoor.

Renovlies behang is een uitstekend alternatief voor stucwerk bij renovaties. De laatste jaren is dit behang steeds populairder geworden als alternatief voor stucwerk. Het allermooiste eindresultaat na het behangen met renovlies behang wordt behaald door latex spuiten. Alleen deze combinatie zorgt voor een super strak en glad eindresultaat.

Binnenschilder

Binnenschilderwerk is ideaal wanneer u de binnenruimtes van uw huis wilt vernieuwen, opfrissen of aanpassen. Het professioneel uitvoeren van binnenschilderwerk zorgt voor een naadloze en hoogwaardige afwerking.

Onze experts hebben de kennis en vaardigheden om de juiste verfsoorten te selecteren, de oppervlakken voor te bereiden en onvolkomenheden te corrigeren. Dit zorgt voor een duurzaam resultaat dat niet alleen de uitstraling verbetert, maar ook de levensduur van uw interieur verlengt.

Buitenschilder

Onze vakkundige buitenschilder in Delft is bedreven in het uitvoeren van buiten schilderwerk.

Het uitvoeren van buitenschilderwerk heeft meerdere voordelen.

Ten eerste heeft u weer een goed verzorgde woning aan de buitenkant en zijn de kozijnen, deuren en muren voorzien van een nieuwe laag verf. Daarnaast heeft het als voordeel dat het onderhoud van uw buitengevel ook het houtwerk beschermd tegen de verschillende weersomstandigheden. Door deze bescherming kan houtrot worden tegengegaan. Ook kan vroegtijdig onderhoud – zoals het schilderen van een buitenmuur – u onnodige kosten besparen. Het uitvoeren van buitenschilderwerk door een schilder uit Delft kunt u het beste om de 4 à 5 jaar laten uitvoeren. De precieze tijd is per woning verschillend, maar veel langer kunt u het schilderwerk beter niet uitstellen. Het gevolg van het langdurig uitstellen van schilderwerk aan de buitenkant van de woning kan bijvoorbeeld houtrot zijn.

Houtrot heeft niet alleen als nadelig gevolg dat uw buitengevel wordt aangetast, maar het kan ook van invloed zijn op het binnen schilderwerk omdat er vochtproblemen kunnen ontstaan. Bent u op zoek naar een bekwame schilder voor buitenschilderwerk in Delft of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Winterschilder

Laat de somberheid van de winter buiten en omarm kleurrijke gezelligheid binnen met Van Kempen, uw winterschilder in Delft en omgeving. Ons team van ervaren schilders staat klaar om uw interieur op te fleuren met frisse tinten en levendige nuances. Profiteer van onze speciale tarieven en geef uw huis een verfrissende make-over. Transformeer uw leefruimte in een oase van warmte en sfeer, zelfs op de meest grijze dagen.

Houtrot herstel is van toepassing wanneer u tekenen van houtrot opmerkt in uw huis, zoals zachte of aangetaste hout delen. Het professioneel uitvoeren van houtrot herstel is van cruciaal belang, omdat experts beschadigd hout effectief kunnen herstellen en verdere verspreiding van de aantasting kunnen voorkomen. Het zelf behandelen van houtrot kan leiden tot onvolledige reparaties en verder verval van de structuur.

U kunt uw muren traditioneel laten sauzen met rol en kwast of u kiest ervoor om uw wanden te laten spuiten met latex. Het spuiten van latex is veel egaler dan met rol en kwast en is voor grote ruimtes vele malen gemakkelijker en goedkoper dan met rol en kwast. Voor kleine oppervlaktes kan het echter weer voordelen meebrengen om met rol en kwast de muren te laten sauzen. Je muren laten sauzen wordt meestal met latex verf gedaan.

Latex is een muurverf die wordt gebruikt om het oppervlak van muren en andere oppervlakken te bedekken en te beschermen. Het kan worden aangebracht op kale of droge muur oppervlaktes of op behang of andere soorten afwerkingen.

De verf kan mat of glanzend zijn en het verschil in eigenschappen is gemakkelijk merkbaar. Matte verven zijn niet reflecterend en geven een vlakke afwerking aan oppervlakken, terwijl glanzende verven een hoogglans geven.

VVE schilderwerk is op maat gemaakt voor Verenigingen van Eigenaren die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van een appartementencomplex of ander gedeeld onroerend goed. Het professioneel uitvoeren van VVE schilderwerk zorgt voor een consistente uitstraling en duurzame bescherming van het gehele complex. Wij begrijpen de specifieke behoeften van VVE’s en kunnen een plan opstellen dat rekening houdt met de gemeenschappelijke belangen en budgettaire overwegingen. Dit waarborgt dat het vastgoed in uitstekende conditie blijft.

Klantbeoordeling: ★★★★★
Julie McCreedyJulie McCreedy
12:40 15 Nov 23
Snel en vakkundig schilderwerk afgeleverd. Communicatie rondom het werk ook netjes.
Ben van der TangBen van der Tang
11:21 11 Nov 23
Elke dag netjes optijd en beleefd en de klus verliep zoals afgesproken en netjes alles opgeruimd aan het einde van de klus top
Jack RuijterJack Ruijter
11:15 11 Nov 23
De werkzaamheden werden keurig zoals gevraagd uitgevoerd. Vriendelijk personeel ze werken heel netjes. Echt een bedrijf om aan te raden.
Joke de RuijterJoke de Ruijter
11:13 10 Nov 23
Werkt rustig en netjes en geeft goed advies.
FHFH
16:25 09 Nov 23
Het hele huis plafonds, kozijnen, deuren laten schilderen en muren renovlies behang.Ziet er prachtig uit!Raymond is altijd goed te bereiken en de communicatie verloopt prettig.Dit bedrijf is zeker aan te raden.
Sarah SarahSarah Sarah
14:01 03 Nov 23
Wij hebben onze hele woning (muren, plafonds, kozijnen, etc.) laten spuiten/schilderen door dit bedrijf en zijn erg tevreden. Raymond is professioneel en betrouwbaar. Daarnaast is hij altijd goed te bereiken en verloopt de communicatie soepel. Verzoeken om kleine reparaties aan de muren/kozijnen te verrichten was geen enkel probleem. Wij raden dit bedrijf zeker aan! Bedankt Raymond en collega’s 🙏🏼
Jennifer TrompJennifer Tromp
19:36 17 Oct 23
Wij zijn erg tevreden over Schildersbedrijf Van Kempen. Goede service, vriendelijk personeel en flexibel qua mogelijkheden. Er wordt echt goed meegedacht! We zijn dan ook blij met het resultaat van het schilderwerk, zowel binnen als buiten!
Maatwerk InterieursMaatwerk Interieurs
17:30 10 Oct 23
Werk al jaren samen met Ray en zijn mensen. Behalve dat ze zorgvuldig zijn, zijn ze eveneens flexibel. Geen haastwerkers en leveren kwaliteit.
js_loader

Schilderswerkzaamheden in Zuid-Holland

Brede ervaring in de schildersbranche

Onze beloftes

Buitenschilderwerk

Lees meer

Binnenschilderwerk

Airless latex spuiten