Heeft u last van rottend hout of bladdert de verf er vanaf? Kies dan voor een deskundig houtrot herstel.

Houtrot komt in principe bijna altijd voor aan de buitenkozijnen of aan ander houtdelen dat zich buiten bevind. Het hout is dan vaak aangetast door schimmels die houtrot veroorzaken. Maar ook aan de binnenkozijnen kan houtrot ontstaan door dat er te lang wordt gewacht met een reparatie. Serpula lacrymans is een schimmel die schadelijk is voor hout. Serpula lacrymans is de hoofdoorzaak van schimmelschade bij buitenkozijnen.

houtrot herstel
Een voorbeeld van houtrot aan een buitenkozijn die zo erg is doorgerot dat het de volledige binnenkant van het raam heeft aangetast.

Bij herstel van houtrot is een totale vervanging van de kozijnen vaak niet noodzakelijk. Met een deskundige reparatie is een volledig herstel mogelijk en stuken goedkoper dan bij een totale vervanging.

Houtrot herstel

Zo zijn al onze schilders gediplomeerd en gecertificeerd voor het repareren en herstellen van alle soorten houtrot. Neem contact met ons op of vraag hier een vrijblijvende houtrot inspectie aan op locatie. En u ontvangt binnen enkele dagen een offerte op maat met daarin de prijs en werkomschrijving voor het uit te voeren buitenschilderwerk.

Informatie of inspectie aanvraag

Vraag hier volledig vrijblijvend meer informatie of een gratis houtrot inspectie aan, we zijn er voor al uw vragen en wensen.

Vrijblijvende offerte aanvragen op locatie
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:
[ocean_posts_slider id=”303″]