Over schildersbedrijf van Kempen

Van Kempen Schilders en Onderhoudswerken is een eenmansbedrijf dat is opgericht door Raymond van Kempen. Met zijn opleiding, vakmanschap en jarenlange ervaring is hij zijn bedrijf begonnen. In opdracht van particulieren, bedrijven en VVE’s, verzorgt hij binnen en buiten schilderwerk. Ook latex spuiten behoort tot de mogelijkheden. Van Kempen Schilders gebruikt verf van gerenommeerde merken als Sigma en Sikkens maar op verzoek zijn ook andere merken mogelijk.

Werkzaamheden binnen, zoals bijvoorbeeld schuren, worden altijd uitgevoerd met stofafzuiging zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Wij werken met duurzame en milieuvriendelijke materialen.

Naast het leveren van goed schilderwerk, hechten we veel waarde aan eerlijke en heldere communicatie. Voor, tijdens en na de klus staan we klaar voor al uw vragen.

Contact
Dienst(en):
houtrot herstel

Houtrot herstel

Houtrot herstel is het repareren van buitenkozijnen die zijn aangetast door schimmels die houtrot veroorzaken. Serpula lacrymans is een schimmel die schadelijk is voor hout.

Lees Meer...
Vve schilder

Vve schilder

VVE Schilder Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar Delft, Zoetermeer, Rotterdam gezocht? Bent u op zoek naar een professionele VVE…

Lees Meer...