Over schildersbedrijf van Kempen

Van Kempen Schilders en Onderhoudswerken is een eenmansbedrijf dat is opgericht door Raymond van Kempen. Met zijn opleiding, vakmanschap en jarenlange ervaring is hij zijn bedrijf begonnen. In opdracht van particulieren, bedrijven en VVE’s, verzorgt hij binnen en buiten schilderwerk. Ook latex spuiten behoort tot de mogelijkheden. Van Kempen Schilders gebruikt verf van gerenommeerde merken als Sigma en Sikkens maar op verzoek zijn ook andere merken mogelijk.

Werkzaamheden binnen, zoals bijvoorbeeld schuren, worden altijd uitgevoerd met stofafzuiging zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Wij werken met duurzame en milieuvriendelijke materialen.

Naast het leveren van goed schilderwerk, hechten we veel waarde aan eerlijke en heldere communicatie. Voor, tijdens en na de klus staan we klaar voor al uw vragen.

Contact
Dienst(en):
houtrot herstel

Houtrot herstel

Houtrot herstel is het repareren van buitenkozijnen die zijn aangetast door schimmels die houtrot veroorzaken. Serpula lacrymans is een schimmel die schadelijk is voor hout.

Lees Meer...
Winterschilder in Den Haag

Winterschilder in Den Haag

Bij schilderen in de winter kan de korting hoog oplopen! Speciale verf maakt het mogelijk om in de winter buiten te kunnen schilderen. In de winter is de gemiddelde prijs van een binnenschilder veel lager dan in de zomer. Schilderen is voor ons geen probleem, in welk seizoen dan ook, we schilderen ook in de winter gewoon door. Geniet van de winterkorting en een verlaagde prijs bij de Winterschilder in Den Haag.

Lees Meer...
Vve schilder

Vve schilder

VVE Schilder Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar Delft, Zoetermeer, Rotterdam gezocht? Bent u op zoek naar een professionele VVE…

Lees Meer...