U buitenschilderwerk opnieuw laten overschilderen is niet alleen om uw woning er mooi uit te laten zien. Het beschermt ook uw houtwerk tegen de weersomstandigheden in Nederland. Vaak wordt het buitenschilderwerk te lang uitgesteld. Waardoor er houtrot ontstaat hierdoor kunnen de koste veel hoger oplopen dan dat u het schilderwerk goed onderhoud.

Buitenschilder

Vroegtijdig onderhoud van de buitenkant van uw woning bespaart u altijd onnodige kosten.

Buitenschilderwerk

Afhankelijk van meerdere factoren is het verstandig gemiddeld om de 4 á 5 jaar het buitenschilderwerk opnieuw te laten schilderen. Wacht daarom nooit te lang! Dit doen veel mensen, omdat het meer kost dan je hoopt, maar als te lang wacht, ben je nog veel duurder uit door bijvoorbeeld houtrot. En zo kan houtrot weer invloed hebben op u binnenschilderwerk en zorgen voor vochtproblemen wat het schilderwerk aan de binnen aantast.

Offerte meer informatie

Vul hier onder zorgvuldig het vrijblijvende offerte formulier in met al uw vragen en wensen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vrijblijvende offerte aanvragen op locatie
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:
  • Goede service
  • Jarenlange ervaring
  • Ambacht en kwaliteit
  • Een goede dienstverlening
  • Eerlijke prijzen en ijzersterke afspraken

Overige diensten

houtrot herstel

Houtrot herstel

Houtrot herstel is het repareren van buitenkozijnen die zijn aangetast door schimmels die houtrot veroorzaken. Serpula lacrymans is een schimmel die schadelijk is voor hout.

Lees Meer...
Winterschilder in Den Haag

Winterschilder in Den Haag

Bij schilderen in de winter kan de korting hoog oplopen! Speciale verf maakt het mogelijk om in de winter buiten te kunnen schilderen. In de winter is de gemiddelde prijs van een binnenschilder veel lager dan in de zomer. Schilderen is voor ons geen probleem, in welk seizoen dan ook, we schilderen ook in de winter gewoon door. Geniet van de winterkorting en een verlaagde prijs bij de Winterschilder in Den Haag.

Lees Meer...
Vve schilder

Vve schilder

VVE Schilder Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar Delft, Zoetermeer, Rotterdam gezocht? Bent u op zoek naar een professionele VVE…

Lees Meer...