Skip to main content

Schildersbedrijf Van Kempen heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen en schilderen van Renovlies behangen. We behangen voornamelijk renovatiebehang in nieuwbouwwoningen.

Renovlies Behanger

In de afgelopen jaren hebben we al heel wat renovlies behangwerk aangebracht in Nederland. Het is mogelijk dat u de volgende bent?
We brengen niet alleen renovlies behang aan maar we spuiten of sauzen het ook indien gewenst. We hanteren eerlijke prijzen en ijzersterke afspraken. Wat we afspreken is ook wat we doen, zo bent u er zeker van dat uw klus hoogwaardig wordt afgerond.

Opzoek naar elegante wanden?

Renovlies is dus de oplossing wanneer u op zoek bent naar elegante wanden zonder al te veel moeite en kosten. Het renovlies behangeffect past bij een strak gestucte muur. De belangrijkste voordelen zijn de lage prijs (vanaf € 11,00 per m2) en het feit dat u met renovlies nooit last heeft van krimpscheuren.

Bovendien zijn renovaties sneller aan te brengen en kras- en stootvaster dan stucwerk.

Renovlies behang in nieuwbouwwoning

Bent u zojuist de trotste bezitter van een nieuwe huur of koopwoning? Als u een huis heeft gekocht of gehuurd en nu aan het bedenken bent, wat te doen met de muren die behang klaar zijn dan is renovlies behang de juiste keuze. Renovlies behang is een goede keuze voor een nieuwbouwwoning omdat het meer geschikt is dan stucwerk. Renovlies behang is een uitstekende keuze voor nieuwbouwwoningen. Een duurzame wandafwerking voor een betaalbare prijs. Zo kunt u de wanden eens per 2 jaar gewoon weer een andere kleur sauzen met latexverf.

Renovatievlies laten aanbrengen?

Renovlies behang laten aanbrengen door onze professionele behanger? Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. De renovlies behanger van schildersbedrijf van Kempen helpt u graag verder met als doel: “elegante en strak behangen wanden”.

Sauzen of latex spuiten?

Voor de afwerking van het behang kunt u kiezen uit traditioneel sauzen met de roller en een kwast of u kiest er voor om het te laten spuiten met latex verf. Het laten spuiten is natuurlijk vele malen strakker dan rollen met een roller en kwast (sauzen).

Voor meer informatie en onze tarieven kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We zijn er voor al uw wensen en vragen.

Waarom kiezen voor Van Kempen schilders?

Wilt u dat wij snel langskomen om de dikte van het Renovlies voor u te bepalen? Dan kunt u via deze pagina een offerte aanvragen. Met de offerteoptie ziet u snel en eenvoudig hoeveel u voor alles moet betalen.

Bij het behangen van uw woning gaan wij altijd professioneel te werk. Onze specialisten zorgen elke dag weer voor een elegant effect in huis. Meer informatie vind je hier op de website.

Heeft u vragen over de dikte van Renovlies of wilt u iets anders weten? We staan ​​altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Wat is Renovlies behang precies?

Renovlies behang is een van de verschillende soorten glasvezelbehang waarbij uni- of vinylpapier wordt verwerkt tot vliesstof. Het wordt gebruikt tijdens renovatie of als wandafwerking om oneffenheden, scheuren en krimpscheuren in de muren te verbergen.

Vocht opneembaar

Het geldt met name voor nieuwe woningen. In de eerste maanden bevat de muur van een nieuwbouwwoning nog veel vocht, waardoor er scheuren en barsten kunnen ontstaan.

Dit vocht wordt door renovlies opgenomen en maskeert de bijbehorende kieren en scheuren. Reno is het woord Reno betekent renovlies en wordt daarom eigenlijk een renovatievlies genoemd.

Verschillende soorten glasvezel

Renovlies behang is een van de verschillende soorten glasvezelbehang waarbij uni- of vinylpapier wordt verwerkt tot vliesstof. Het wordt gebruikt tijdens renovatie of als wandafwerking om oneffenheden, scheuren en krimpscheuren in de muren te verbergen.

Werkgebied

We werken in een veel plaatsen in Nederland, zoals: Den haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Delft, Rotterdam, Leiden, Westland, Vlaardingen, Zoetermeer, Voorschoten, Waddinxveen, Katwijk, Wassenaar, Voorschoten, Dordrecht.

Staat uw plaatsnaam er niet bij? Geen zorgen, neem gerust contact met ons op.

Zie onze geverifieerde reviews op trustindex:
https://www.trustindex.io/reviews/www.vankempenschilders.nl

Contact formulier
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Dienst(en)