Skip to main content

Vve schilder

Professioneel vakmanschap

Volledig Onderhoud voor Duurzame Bescherming

VVE Schilder Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar Delft, Zoetermeer, Rotterdam gezocht? Bent u op zoek naar een professionele VVE schilder? Zoek dan niet verder want, van Kempen schilders in Den Haag die biedt u volledig onderhoud, periodiek terugkerend onderhoud.

Onderhoud als een noodzakelijk kwaad beschouwen en het zo lang mogelijk uitstellen in de hoop kosten te besparen kan u veel geld kosten. Vertraagd of achterstallig onderhoud kunnen ook zorgen voor meer kosten dan, dat het schilderwerk op tijds onderhouden wordt.

Vergeet tijdig onderhoud niet want, dat bespaart u veel tijd en geld.

Optimaal onderhoud

VVE schilder Den Haag

Van Kempen schilder die helpen al jaren diverse VVE’s met het nodige onderhoud en we adviseren uw ook graag.

We berekenen budgetten voor een “meerjaren onderhoudsplan“. Daarnaast controleren we jaarlijks de staat van het gebouw met een van de voorzitters. Zo komen we eventuele problemen op tijd tegen. We focussen ons op kwaliteit, en dat kan niet zonder persoonlijke aandacht, en daarom denken we met u mee. De kwaliteit van ons onderhoudswerk is altijd op een hoog afwerkingsniveau, u kunt er zeker van zijn dat uw pand of woning goed onderhouden wordt, en we kunnen u een jarenlange ervaring garanderen.

Reno / renovatievlies

Reno zit in het woord renovlies. De eigenlijke naam van deze behangsoort is renovatievlies. Dit vertelt waar het voor gebruikt wordt. Renovlies behang is een behangsoort waarbij vinyl of gewoon papier dat op een vliesstof is aangebracht.

Het wordt gebruikt bij wandafwerking om scheuren te verbergen. Deze gebreken komen vaak voor in oudere woningen.

De muren van een nieuwbouwwoning kunnen in de eerste maanden nog heel wat vocht kan bevatten, waardoor scheurtjes kunnen ontstaan. Renovlies behang bedekt de scheuren en voorkomt ook nieuwe scheuren door dat het renovlies het vocht goed kan absorberen.

Renovlies behang is een goede keuze voor elk renovatieproject omdat het een afgewerkte look geeft zonder dat het u een fortuin kost.

Renovlies behang voordelen

Erg populair als behangsoort is renovlies momenteel want dit type behang heeft veel voordelen:

 • Het maakt de muren glad en egaal
 • Goedkope wandafwerking
 • Verbergt kleine gaatjes
 • Is gemakkelijk te schilderen
 • kan over behangen worden
 • Stoot en krasbestendig

Van Kempen schilders maakt gebruik van de beste materialen en merken waaronder Meesterhand.
Voorbeelden van renovliesbehang projecten:

Wat doet renovlies behang met mijn interieur?

Door renovlies behang creëer je een uitstekende basis om op te sauzen of latex te spuiten. Renovlies behang laat iedere nieuwe of oude woning, winkel kantoor weer als nieuw ogen.
Dit is een geweldige aanvulling als het gaat om wandrenovatie of wandafwerking. Het is een oplossing voor de scheurtjes en gaatjes in de muren of wanden.

Het is een relatief goedkope oplossing bij elk renovatieprojecten. Het is een product dat wordt gebruikt als alternatief voor stucwerk. Renovlies behang is prachtig egaal en heeft geen textuur.

Welke soorten renovlies behang zijn er?

Er zijn verschillende diktes renovatiebehang te vinden. Hier hangt de keuze van uw muurrenovatie af van de mate van oneffenheden.

De ondergrond:

 • De muur is glad en gepleisterd met minimale scheuren
 • De muur is glad en gebarsten
 • Glad oppervlak, zoals een geschilderde muur
 • De uit gepleisterde Gyproc of gipsplaat is glad en egaal
 • Het gladde oppervlak van hout of pleister is poreus
 • Zeer gestructureerde en niet gladde oppervlakken zijn onder meer sierpleister en glasvezelbehang

De kenmerken van het behang zijn bepalend voor de keuze van het renovatiebehang:

 • Het behang is al voor geschilderd
 • Geluidsabsorberend en energiebesparend
 • Het is anti-allergisch voor aanraking op natuurlijke basis
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes

Verschillende diktes

Het renovlies behang is verkrijgbaar in verschillende diktes. Welke dikte voor u van toepassing is, hangt onder meer af van het type wand. Over het algemeen kan worden gesteld dat hoe grover de structuur van de de muur, hoe dikker het geweven behang moet zijn. Het meest gebruikte behang is 150 gram dik. Behang van deze dikte is prettig in gebruik, verbergt kleine oneffenheden goed, is stootvast en heeft geen structuur.

Extra zwaar renovlies behang

Het nieuwe 200 grams/m2 renovlies behang heeft een extra witte kleur, is extra voor geverfd en laat na het schilderen geen vezels achter. Dit geeft een super gladde afwerking. Wil je behang met een damp doorlatend systeem, kies dan voor renovatiebehang serie 40200 en 40300. Maak gebruik van minerale muurverf voor een perfecte afwerking en bescherming van uw muur.

Renovliesbehang en latex spuiten voor het beste eindresultaat!

Het allermooiste eindresultaat na het behangen met renovatievlies behang wordt behaald door latex spuiten. Alleen deze combinatie zorgt voor een super strak en glad eindresultaat.