Skip to main content

Latex spuiter

Professionele Kwaliteit

Onze latex spuiters zorgen keer op keer voor een perfect eindresultaat.

Een mooi egaal resultaat behaalt u alleen als uw wanden strak zijn gestuct. Het spuiten van latexverf op een muur die al niet egaal is zal geen beter resultaat opleveren. Er worden op Google aanbiedingen gedaan van latexspuitbedrijven voor €3,50,- per m3. Dan gaat u voor de kwantiteit en totaal niet voor kwaliteit. Ervaring leert dat we vaak worden gebeld en gemaild over klussen die zeer goedkoop zijn gedaan. Natuurlijk helpt van Kempen schilders u graag verder, de ellende van zo beunhaas herstellen is voor ons ook geen probleem. We komen uiteraard eerst langs om de situatie gezamenlijk met uw als klant op te nemen en zullen een eerlijk advies voor herstel met u bespreken.

Professioneel spuitwerk

Net uw wanden op nieuw gestuct?

Ook als uw wanden net zijn gestuct en uw wilt deze professioneel en egaal hebben gespoten bent u ook bij van Kempen schilders an het juiste adres. We behangen renovlies behang en spuiten latex. Indien gewenst komen we bij uw langs om de offerte samen op lokatie op te nemen en te bespreken. Zo hanteert van Kempen eerlijke prijzen en duidelijke afspraken. We passen ons graag aan uw schema aan en zijn flexibel met de werktijden.

Mooi gestucte wanden en plafonds maar bent u de kleur zat?

Dan is het tijd voor een nieuwe kleur of misschien wel meerdere kleuren op verschillende wanden en/of plafonds. Van Kempen schilders geeft vrijblijvend kleuradvies en heeft elke gewenste RAL-kleur voor u in huis. De vak schilders bij van Kempen werken uitsluitend met kwaliteitsverf en producten.

Onze voorkeur gaat dan ook echt uit naar A-Merken zoals:
Sigma, Caparol, Sikkens, Little Greene Paint en indien gewenst uw eigen merk.

Kwaliteitsgarantie

Wij leveren uitsluitend kwaliteit voor een betaalbare prijs, en zo houden we niet van verrassingen achteraf! Ons schildersbedrijf gaat pas weg als uw tevreden bent. En staan bekend op een uitstekende na service.

Alles wordt gereinigd

Alles wordt gereinigd na elke latexspuitklus, en onze schilderswerken netjes en zorgvuldig. Ze ruimen alles op en zorgen voor een minimale verstoring in uw woning of bedrijfspand. Het afplakken en afdekken wordt altijd zorgvuldig gedaan.