Bent u op zoek naar een professionele winterschilder Den Haag? De winter is het ideale moment om het schilderwerk te laten vervangen. Op al uw schilderwerk kunt u hoge kortingen verwachten. Laat ons uw huis goedkoop schilderen in de winter en u kunt weer jarenlang genieten van een frisse uitstraling. Zie ook garanties onderhoudscontract winterschilder.

Winterschilder Den Haag

Bij schilderen in de winter kan de korting hoog oplopen! Speciale verf maakt het mogelijk om in de winter buiten te kunnen schilderen. In de winter is de gemiddelde prijs van een binnenschilder veel lager dan in de zomer. Schilderen is voor ons geen probleem, in welk seizoen dan ook, we schilderen ook in de winter gewoon door. Geniet van de winterkorting en een verlaagde prijs bij de Winterschilder in Den Haag.

Buiten schilderen in de winter?

Buitenschilderwerk in de winter? Dit was in het verleden niet het geval omdat er toen geen geschikte verf was. Dit is nu mogelijk dankzij een speciale winterverf voor lage temperaturen. Zelfs wanneer buitentemperatuur tot -1 graden zakt kan bij deze minimumtemperatuur worden geverfd. Ook is het mogelijk om de werkplek af te schermen en te verwarmen boven het vriespunt. Het komt ook voor dat we de lak alleen primeren bij echt lage temperaturen. Het aflakken zal dan later bij wat hogere temperaturen gedaan worden.

Binnenschilderwerk in de winter

Voor al uw binnen en- buitenschilderwerk gaat u naar schildersbedrijf in Den Haag die werkt zowel binnen als buiten. Dat is goed om te weten maar, het is ook de moeite waard om te weten dat u in de wintermaanden een flinke korting kunt krijgen op de kosten. Zo kunt u uw huis goedkoper laten schilderen tijdens de wintermaanden. Deze korting wordt ook wel de winterschilder korting genoemd.

Offerte Winterschilder Den Haag

Vul het onderstaande offerte formulier in en we nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Vrijblijvende offerte aanvragen op locatie
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:

Wat is een winterschilder

De schilder heeft het meeste werk tijdens de lente- en zomermaanden. In de herfst is er nog veel werk te doen, maar in de winter zitten veel schilders thuis werkloos. Het is verleden tijd dat het schilderen van de buitenkant van het huis in de winter niet mogelijk is. Het resultaat zou bijvoorbeeld door de kou minder mooi zijn. Dit is niet langer het geval. De huidige schilder heeft professionele middelen om zijn schilderwerk te beschermen. Pas als het echt vriest, kun je buiten niet schilderen. Maar ook in de winter is binnenschilderwerk schaars. De meeste schilderskriebels komen pas in de lente terug. Zo komt het voor dat de schilder in de wintermaanden een klein inkomen heeft en onnodig thuis zit. Om ze ​​baan te behouden, verlaagt de schilder het loon. Het gebeurt alleen in de winter, vandaar de naam winterschilder.

Korting bij de winterschilder

Vroeger was er in de winter een subsidie voor een winterschilder. Toen kreeg een schilder dertig euro per dag terug, deze oplossing was voor binnen- en buitenschilderwerk. Helaas liep dit programma af. Winterschilders organiseren zelf een korting. Als je een huis in de winter laat schilderen, kun je bij de meeste winterschilders ongeveer tien procent korting krijgen. Dit geld is natuurlijk altijd een bonus. Raadpleeg de algemene voorwaarden van de schilder om te zien of u in aanmerking komt voor de korting. Soms krijgt u bijvoorbeeld alleen korting als het schilderen langer dan drie dagen duurt. Maar met de juiste voorwaarden kunt u veel geld besparen.

Conclusie winterschilder

Een winterschilder is geen bijzondere schilder, hij draagt alleen de naam winterschilder die in de winter kortingen geeft op uw schilderwerk.
In de winter hebben schilders minder werk te doen dan in de rest van het jaar. Om aan het werk te blijven, geven ze vaak forse kortingen op hun tarieven. De winterschilder korting is meestal geldig voor een bepaalde periode, namelijk van half november tot half maart. Raadpleeg de algemene voorwaarden van de schilder om te zien of u in aanmerking komt voor korting. Als je in aanmerking komt, ontvang je snel minimaal 10% korting.

houtrot herstel

Houtrot herstel

Houtrot herstel is het repareren van buitenkozijnen die zijn aangetast door schimmels die houtrot veroorzaken. Serpula lacrymans is een schimmel die schadelijk is voor hout.

Lees Meer...
Winterschilder in Den Haag

Winterschilder in Den Haag

Bij schilderen in de winter kan de korting hoog oplopen! Speciale verf maakt het mogelijk om in de winter buiten te kunnen schilderen. In de winter is de gemiddelde prijs van een binnenschilder veel lager dan in de zomer. Schilderen is voor ons geen probleem, in welk seizoen dan ook, we schilderen ook in de winter gewoon door. Geniet van de winterkorting en een verlaagde prijs bij de Winterschilder in Den Haag.

Lees Meer...
Vve schilder

Vve schilder

VVE Schilder Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar Delft, Zoetermeer, Rotterdam gezocht? Bent u op zoek naar een professionele VVE…

Lees Meer...

Van Kempen de winterschilder

Winterschilder Den Haag
Vakmanschap en kwaliteit voor een betaalbare prijs
bij uw winterschilder
.