whatsapp
Skip to main content
Eerlijke prijzen
IJzersterke afspraken
Jarenlange ervaring
Ambacht en kwaliteit
Offerte aanvragen
Alle onze schilderdiensten op een rij:
Klantbeoordeling: ★★★★★
Julie McCreedyJulie McCreedy
12:40 15 Nov 23
Snel en vakkundig schilderwerk afgeleverd. Communicatie rondom het werk ook netjes.
Ben van der TangBen van der Tang
11:21 11 Nov 23
Elke dag netjes optijd en beleefd en de klus verliep zoals afgesproken en netjes alles opgeruimd aan het einde van de klus top
Jack RuijterJack Ruijter
11:15 11 Nov 23
De werkzaamheden werden keurig zoals gevraagd uitgevoerd. Vriendelijk personeel ze werken heel netjes. Echt een bedrijf om aan te raden.
Joke de RuijterJoke de Ruijter
11:13 10 Nov 23
Werkt rustig en netjes en geeft goed advies.
FHFH
16:25 09 Nov 23
Het hele huis plafonds, kozijnen, deuren laten schilderen en muren renovlies behang.Ziet er prachtig uit!Raymond is altijd goed te bereiken en de communicatie verloopt prettig.Dit bedrijf is zeker aan te raden.
Sarah SarahSarah Sarah
14:01 03 Nov 23
Wij hebben onze hele woning (muren, plafonds, kozijnen, etc.) laten spuiten/schilderen door dit bedrijf en zijn erg tevreden. Raymond is professioneel en betrouwbaar. Daarnaast is hij altijd goed te bereiken en verloopt de communicatie soepel. Verzoeken om kleine reparaties aan de muren/kozijnen te verrichten was geen enkel probleem. Wij raden dit bedrijf zeker aan! Bedankt Raymond en collega’s 🙏🏼
Jennifer TrompJennifer Tromp
19:36 17 Oct 23
Wij zijn erg tevreden over Schildersbedrijf Van Kempen. Goede service, vriendelijk personeel en flexibel qua mogelijkheden. Er wordt echt goed meegedacht! We zijn dan ook blij met het resultaat van het schilderwerk, zowel binnen als buiten!
Maatwerk InterieursMaatwerk Interieurs
17:30 10 Oct 23
Werk al jaren samen met Ray en zijn mensen. Behalve dat ze zorgvuldig zijn, zijn ze eveneens flexibel. Geen haastwerkers en leveren kwaliteit.
js_loader