Plafonds sauzen: Is het de weer tijd om uw plafonds te laten sauzen? Wil je je handen niet vuil maken? Dat is geen probleem! Onze schilders hebben het in één dag voor elkaar. Wil je het zelf doen, maar geen tijd? Wij komen het voor u doen! Wat u ook zoekt, wij hebben het voor u in huis. Vraag vrijblijvende offerte op locatie voor de juiste kosten en prijsopgave. Van Kempen schilders is er voor al uw vragen.

Offerte

Wij sauzen plafons met vakmanschap

Wanneer we een plafond schilderen, gebruiken we hoogwaardige materialen die lang meegaan, zodat je huis er jarenlang geweldig uit zal zien.

Geen strepen, alleen werk van hoge kwaliteit

Onze spuittechniek zorgt voor een mooie en onberispelijke afwerking, latex spuiten geeft een betere afwerking en een superglad eindresultaat. Latex spuiten bespaart u kostbare tijd en geld, latex spuiten is in de meeste gevallen 30 tot 40% goedkoper dan traditionele sauzen met roller en kwast. Doordat latex spuiten ook vele malen sneller gaat heb je minimale hinder van het werk. Daarnaast is Airless latexspuiten makkelijker te hanteren en heeft het een langere levensduur.

De juiste verf voor de klus is niet altijd even makkelijk te vinden. Van Kempen Schilders is hier om het meest professionele advies te geven over wat voor soort verf het meest geschikt is voor uw project, of het nu gaat om het schilderen van muren of plafonds, Van Kempen schilders heeft het antwoord.

Plafonds sauzen voor betaalbare prijzen

Wilt u uw muren en plafonds opnieuw laten sauzen? Maar wil je niet teveel geld uitgeven aan deze service? Van Kempen Schilders kan u voor deze service een scherpe prijs aanbieden.

Van Kempen Schilders biedt professionele schildersdiensten in alle omliggende gebieden. Wij zijn gespecialiseerd in het volgende:

-Sauzen van de muren en plafonds

-Binnen schilderen

-Buiten schilderen

-Latex spuiten

Vrijblijvende offerte aanvragen op locatie
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag: