Schilder en spuitwerk in Rotterdam. Dit project is met succes afgerond door onze schilders. Het ging om een huis uit de jaren 30 waar het schilderwerk slecht onderhouden was. De muren zijn hier allemaal opnieuw met latex gespoten. Zie de foto’s hier onder in hoge resolutie.

Schilder en spuitwerk in Rotterdam

Voor vragen of een vrijblijvende offerte aanvraag kunt u het onderstaande formulier invullen. En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een eventuele vrijblijvende werkopname op lokatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen op locatie
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:

Latex spuitwerk in Rotterdam

Het is mogelijk om latex muurverf in elke gewenste kleur te spuiten door middel van airless spuiten. Wilt u het plafond spuiten met een andere kleur latex dan traditioneel wit? Of misschien elke muur met een andere kleur latex besproeien? Alles is mogelijk bij vankempenschilders.nl. Voor het spuiten van latex heeft u de keuze uit verschillende spuitglansniveaus, zoals mat glanzend, zijdemat en fluweelachtig mat. Wij komen graag bij u langs in Rotterdam en omgeving en voorzien u van kleurstalen. Onze schilder helpt u met het kiezen van een kleur voor het latex spuiten van wanden en plafonds in en om Rotterdam.

De ondergrond bij latex spuiten in Rotterdam

De ondergrond is natuurlijk belangrijk bij het spuiten van latex. Latex muurverf is toepasbaar op vele ondergronden zoals gips, pleisterwerk, gipsplaat, granol, glasweefsel, steen, hout en beton. Het resultaat van airless latex spuiten is afhankelijk van de ondergrond. Zo blijven gladde wanden volledig glad, terwijl gestructureerde wanden en plafonds de verfstructuur behouden.