Schilderdiensten, voor schilderwerk en meer.

Bij van Kempen schilderdiensten heeft u altijd een vast aanspreekpunt, krijgt u altijd een duidelijk en goed gespecificeerde offerte. Zo hebben onze schilders ruime ervaring in de schildersbranche en denken ze graag met de klant mee.

Een goede service, kwaliteit en persoonlijke aandacht aan zowel de klant als aan het schilderswerk zijn de kernpunten waarmee je vakwerk levert. Of het nu om een bestaande woning een nieuwbouwwoning, of u bedrijfspand gaat. Onze schilders schilderen vakbekwaam waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is.

Onze schilderdiensten:

houtrot herstel

Houtrot herstel

Houtrot herstel is het repareren van buitenkozijnen die zijn aangetast door schimmels die houtrot veroorzaken. Serpula lacrymans is een schimmel die schadelijk is voor hout.

Lees Meer...
Winterschilder in Den Haag

Winterschilder in Den Haag

Bij schilderen in de winter kan de korting hoog oplopen! Speciale verf maakt het mogelijk om in de winter buiten te kunnen schilderen. In de winter is de gemiddelde prijs van een binnenschilder veel lager dan in de zomer. Schilderen is voor ons geen probleem, in welk seizoen dan ook, we schilderen ook in de winter gewoon door. Geniet van de winterkorting en een verlaagde prijs bij de Winterschilder in Den Haag.

Lees Meer...
Vve schilder

Vve schilder

VVE Schilder Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar Delft, Zoetermeer, Rotterdam gezocht? Bent u op zoek naar een professionele VVE…

Lees Meer...

  • Goede service
  • Jarenlange ervaring
  • Ambacht en kwaliteit
  • Een goede dienstverlening
  • Eerlijke prijzen en ijzersterke afspraken