Van Kempen de schilder in Rijswijk is een eenmansbedrijf dat snel is gegroeid en inmiddels een uitstekende naam heeft opgebouwd. Het succes is gebaseerd op vakbekwaamheid en betrouwbaarheid waar, veel mensen waarden aan hechten.

Door jarenlange ervaring in de schildersbranche in Rijswijk en de regio Haaglanden blijft Van Kempen Schilderwerken deze servicegerichte en klantvriendelijke aanpak behouden. Hierdoor heeft van Kempen schilders een groot aantal vaste relaties in haar bestand zowel, voor bedrijven als particulieren.

Schilder Rijswijk van Kempen

Alle schilders van van Kempen schilders zijn nette en veelzijdige schilders die in alle vormen schilderen. Van Kempen schilders levert de volgende service naast haar diensten: Houtrot inspectie, adviseert over u onderhoud, meerjarige onderhoudsplan voor zowel particulieren als voor VVE verenigingen.

Van Kempen schilders levert kwaliteit met de persoonlijke aandacht die u verwacht.

Offerte schilder Rijswijk

Vrijblijvende offerte aanvragen op locatie
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:

Schildersbedrijf in Rijswijk

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Rijswijk? Zowel voor binnen- als buitenschilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij decoreren en onderhouden met passie unieke en oude huizen, kantoren en gebouwen in de regio Haaglanden. Dankzij onze vakmanschap en ruime ervaring garanderen wij de hoogste kwaliteit en service. Deze kwaliteit gaat verder dan de verf zelf.

Schilders Rijswijk

Bij van Kempen schilders hechten we veel belang aan prestatie en duurzaamheid. U kunt met ons duidelijke contracten afsluiten zodat het werk soepel verloopt. We werken met een solide kern van schilders en gebruiken alleen de beste producten van toonaangevende fabrikanten als Sigma, Sikkens, Caparol. We gebruiken milieuvriendelijke producten waar mogelijk en wenselijk.