Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf voor latex spuiten in Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar Delft, Zoetermeer of Rotterdam? En wilt u een vrijblijvende offerte voor het opnieuw spuiten van wanden en plafonds? Bijvoorbeeld uw complete woning of alleen de woon- en slaapkamer? Dan kunt u ervoor kiezen om de muren te laten rollen of om latex te laten spuiten met (spuitverf).
Latexspuiten bespaart veel tijd en geld en Latex spuiten is gemiddeld tussen de 25 en 40% goedkoper dan traditionele schilderwerk van muren- en plafonds.

Een sneller en egaler eindresultaat

Latex spuiten gaat ook veel sneller dan het ouderwets rollen met een roller en kwast. Naast deze voordelen brengt de latexspuit een dikkere verflaag op wanden en plafonds. Dit zorgt voor een zeer elegant en glad eindresultaat zonder strepen, bannen of roller aanzetten.

Uw plafonds en muren goedkoop laten latexspuiten?

Wanneer je een muur of plafond gaat witten, bijvoorbeeld met een roller ook wel sauzen genoemd, zie je altijd markeringen en het begin van een roller. Bij latexspuiten heeft u hier totaal geen last van.

Latex spuiten geeft altijd een glad en egaal eindresultaat en is bovendien snel aan te brengen, terwijl de latexspuitkosten per m2 niet eens zo duur zijn. Hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per m2 van een latexspuiten zal zijn.

Duurzaam latex spuiten

Betaalbaar latex spuiten werkt alleen met premium duurzame latex verf soorten en latexspuittoepassingen, dus we selecteren de juiste latex– en spuittoepassing voor elke klus. We hebben bijvoorbeeld verschillende latex- en muurverf apparatuur. En we hebben altijd de juiste Airless verfspuit voor zowel kleine als zeer grote projecten. Zowel latexspuit apparatuur of handmatige lucht ondersteunde spuitapparatuur. We garanderen u een perfecte en optimale eindafwerking met het beste resultaat voor elk type klus. Bij het spuiten van latex (muurverf) is het naast het gebruik van de juiste apparatuur van belang dat de juiste soort latex op het te spuiten oppervlak wordt aangebracht.

Goedkoop is duurkoop

Helaas komt het ook wel eens voor, dat Van Kempen schilders wordt ingeschakeld om latexspuitwerk te repareren van goedkope latexspuiters. Wij snappen natuurlijk dat u als consument de goedkoopste latex muurverf wilt hebben. Maar (te) goedkoop latex laten spuiten met een A-merk latex is onmogelijk.

Het juiste type latex wordt soms niet gebruikt

Maar toch is het zo dat in veel gevallen te goedkoop latex laten spuiten achteraf vaak veel meer kosten met zich mee brengt. Er wordt bijvoorbeeld weinig of geen aandacht besteed aan het gebruik van de ruimte en het selecteren van het juiste type latex- of primer. Het komt ook vaak voor dat het merk, type en kwaliteit van latex wordt bepaald, maar de consument krijgt een andere goedkope latex. Het is een vorm van oplichting die pas na enkele maanden zichtbaar is. Latex komt los, gaat blaren of verkleurd.

Garandeert A-merken latex

Van Kempen schilders garandeert u de beste kwaliteit en indien gewenst liggen we het merk van de verf vast in uw offerte. Of kom gerust even langs om met eigen ogen te zien dat wij wel het beloofde A-merk latex gebruiken.

Offerte latex spuiten

Vraag hier gratis- en vrijblijvend een offerte aan voor al uw voorkomende spuitwerk van latex, lak en beits. Wij helpen u graag verder met het opstellen van een offerte op locatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen op locatie
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:

Latex spuitwerk Den Haag

 

 

 

 

 

 

 

Goed koop latex spuiten

In eerste instantie kan het spuiten van latex (muurverf) u kostbare tijd besparen, en tijd is geld. In de meeste gevallen is latexspuiten 25% tot 40% goedkoper dan traditionele sauzen. Het af plakwerk kost meer tijd dan het spuiten van het oppervlak, aan de andere kant gaat het spuiten van latex veel sneller dan het aanbrengen van latex (muurverf) met roller en kwast. Dit betekent dat u minimale interferentie heeft met de activiteit. Voor uw bedrijf betekent dit minder overlast voor u en uw klanten. Bij het spuiten van latex kunt u ook per keer een grotere laagdikte aanbrengen om zo een betere dekking en een gelijkmatiger en duurzamer eindresultaat te verkrijgen.

Latex spuitwerk

Latex spuiten kan op bijna alle ondergronden worden aangebracht. Nieuw of bestaand spack, gips, stucwerk, gipsplaat, glasvezelbehang, hout, steen en beton en andere bestaande ondergronden. Het voordeel van latexspuiten is dat gladde wanden glad blijven, wanden en plafonds hebben een bepaalde structuur die behouden kan blijven. We kunnen de beste resultaten garanderen. Latexverf heeft geen sterke geur.

Uiteraard is het mogelijk om latex op kleur te spuiten. De RAL-codes bestaan ​​uit 4 cijfers en elke kleur heeft een unieke naam.

houtrot herstel

Houtrot herstel

Houtrot herstel is het repareren van buitenkozijnen die zijn aangetast door schimmels die houtrot veroorzaken. Serpula lacrymans is een schimmel die schadelijk is voor hout.

Lees Meer...
Vve schilder

Vve schilder

VVE Schilder Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar Delft, Zoetermeer, Rotterdam gezocht? Bent u op zoek naar een professionele VVE…

Lees Meer...