Skip to main content

Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf voor latex spuiten in Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar Delft, Zoetermeer of Rotterdam? En wilt u een vrijblijvende offerte voor het opnieuw spuiten van wanden en plafonds? Plafonds latex spuiten door een vakbekwaam schildersbedrijf of uw complete woning. Dan kunt u ervoor kiezen om de muren te laten rollen of om latex te laten spuiten met (spuitverf).

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte latex spuiten aan, bij het beste latexspuitbedrijf van Nederland.

Latexspuiten bespaart veel tijd en geld en Latex spuiten is gemiddeld tussen de 25 en 40% goedkoper dan traditionele schilderwerk van muren- en plafonds.

Een sneller en egaler eindresultaat

Verfspuiten gaat ook veel sneller dan het ouderwets rollen met een roller en kwast. Naast deze voordelen brengt de latexspuit een dikkere verflaag op wanden en plafonds. Dit zorgt voor een zeer elegant en glad eindresultaat zonder strepen, bannen of roller aanzetten.

Uw plafonds en muren goedkoop laten spuiten?

Wanneer je een muur of plafond gaat witten, bijvoorbeeld met een roller ook wel sauzen genoemd, zie je altijd markeringen en het begin van een roller. Bij latexspuiten heeft u hier totaal geen last van.

Latex spuiten geeft altijd een glad en egaal eindresultaat en is bovendien snel aan te brengen, terwijl de latexspuit kosten latex per m2 niet eens zo duur zijn. Hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per m2 van een latexspuiten zal zijn.

Duurzaam latexspuiten

Betaalbaar latexverf spuiten werkt alleen met premium duurzame latex verf soorten en latexspuittoepassingen, dus we selecteren de juiste latex– en spuittoepassing voor elke klus. We hebben bijvoorbeeld verschillende latex- en muurverf apparatuur. En we hebben altijd de juiste Airless verfspuit voor zowel kleine als zeer grote projecten. Zowel latexspuit apparatuur of handmatige lucht ondersteunde spuitapparatuur. We garanderen u een perfecte en optimale eindafwerking met het beste resultaat voor elk type klus. Bij het spuiten van muurverf is het naast het gebruik van de juiste apparatuur van belang dat de juiste soort latex op het te spuiten oppervlak wordt aangebracht.

Goedkoop is duurkoop

Helaas komt het ook wel eens voor, dat Van Kempen schilders wordt ingeschakeld om latexspuitwerk te repareren van goedkope latexspuiters. Wij snappen natuurlijk dat u als consument de goedkoopste latex muurverf wilt hebben. Maar (te) goedkoop latex laten spuiten met een A-merk latex is onmogelijk. Airless latex spuiten is een vak dat u het liefst overlaat aan een professional.

Het juiste type latex wordt soms niet gebruikt

Maar toch is het zo dat in veel gevallen te goedkoop latex spuiten achteraf vaak veel meer kosten met zich mee brengt. Er wordt bijvoorbeeld weinig of geen aandacht besteed aan het gebruik van de ruimte en het selecteren van het juiste type latex- of primer. Het komt ook vaak voor dat het merk, type en kwaliteit van latex wordt bepaald, maar de consument krijgt een andere goedkope latex. Het is een vorm van oplichting die pas na enkele maanden zichtbaar is. Latex komt los, gaat blaren of verkleurd.

Garandeert A-merken latex spuiten

Van Kempen schilders garandeert u de beste kwaliteit en indien gewenst liggen we het merk van de verf vast in uw offerte. Of kom gerust even langs om met eigen ogen te zien dat wij wel het beloofde A-merk latex gebruiken.

Contact formulier
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Dienst(en)

Goedkoop latex spuiten

In eerste instantie kan het spuiten van latex (muurverf) u kostbare tijd besparen, en tijd is geld. In de meeste gevallen is latexspuiten 25% tot 40% goedkoper dan traditionele sauzen. Het af plakwerk kost meer tijd dan het spuiten van het oppervlak, aan de andere kant gaat latex spuiten veel sneller dan het aanbrengen van latex (muurverf) met roller en kwast. Dit betekent dat u minimale interferentie heeft met de activiteit. Voor uw bedrijf betekent dit minder overlast voor u en uw klanten. Bij het spuiten van latex kunt u ook per keer een grotere laagdikte aanbrengen om zo een betere dekking en een gelijkmatiger en duurzamer eindresultaat te verkrijgen.

Latex spuitwerk

Verfspuitwerk kan op bijna alle ondergronden worden aangebracht. Nieuw of bestaand spack, gips, stucwerk, gipsplaat, glasvezelbehang, hout, steen en beton en andere bestaande ondergronden. Het voordeel van latex spuiten is dat gladde wanden glad blijven, wanden en plafonds hebben een bepaalde structuur die behouden kan blijven. We kunnen de beste resultaten garanderen. Latexverf heeft geen sterke geur.

Uiteraard is het mogelijk om latex op kleur te spuiten. De RAL-codes bestaan ​​uit 4 cijfers en elke kleur heeft een unieke naam.

Als u meerdere plafonds en muren in uw woning heeft die verkleurd zijn of opnieuw ingericht moeten worden, moet u de voordelen overwegen van het gebruik van onze professionele spuitverf.

Van Kempen schilders biedt een gespecialiseerde latex spuitservice voor muren en plafonds aan huiseigenaren en vastgoedprofessionals. We kunnen alle soorten eerder geverfde wanden en plafonds opnieuw spuiten met als voordeel een betere afwerking dan mogelijk met een kwast en roller. We spuiten ook nieuw pleisterwerk dat overal een volledig gladde afwerking geeft, wat betekent dat er geen kwast- of rolsporen zijn te zien.

Voordelen van spuiten:

 • Sneller op grote oppervlakten
 • Zeer kosteneffectief
 • Volledig gladde afwerking

Onze professionals bereiden de oppervlakten eerst zorgvuldig voor door de plafonds en wanden waar nodig grondig te reinigen. Vervolgens maskeren en dekken ze de omliggende gebieden af, om de rest van uw eigendom en eventuele inhoud te beschermen. De spuitverf wordt vervolgens aangebracht door onze zeer ervaren technici met behulp van de verfspuit- en jet-rollersystemen. Deze high-end airless systemen stellen ons in staat om latex overspray onder controle te houden en een uniforme dekking te garanderen voor een hoogwaardige en professionele spuitafwerking.

Wij bieden:

 • Gratis offertes voor plafond- en muurdecoraties
 • Flexibiliteit waarbij wij ons zoveel mogelijk aan uw schema aanpassen
 • Zeer ervaren professionals
 • Op tijd, beleefd en netjes
 • Experts in kleurafstemming
 • Geen gedoe, minimale verstoring
 • Uitstekende waarde en duurzaamheid
 • Professioneel latex spuiten

Van Kempen schilders kan klanten adviseren over de beschikbare verfsoorten en advies geven over kleuren. De klant kan kiezen voor alle RAL-kleuren en zelfs metaalkleuren.

Wat is latexverf

Latexverf is een oplosmiddelvrije emulsie verf op waterbasis. Het bevat weinig of geen vluchtige organische oplosmiddelen. Latexverf bevat conserveermiddelen om de groei van schimmels en bacteriën te voorkomen.
De naam is in de jaren 40 ontstaan ​​voor buiten- en binnen verven met als ingrediënt een emulsie met natuurlijke latex, vloeibaar rubber. Later werd het echter ook door fabrikanten gebruikt voor andere huis verven met een polymeeremulsie, zoals acrylverven, vinylverven en vooral verven van synthetisch rubber styreenbutadieenrubber).

Zelfs isolerende latexsoorten zoals Thermoshield zijn verkrijgbaar, deze duurzame en energiebesparende latex is geschikt voor het duurzaam isoleren van uw wanden en plafonds.

Thermoshield interieur latex is:

 • Energiebesparend
 • Vochtregulatie
 • Brandvertrager
 • Comfort
 • Scheur overbrugging
 • Elke gewenste lichte kleur
 • Verbruik 60 vierkante meter per 10 liter
 • Thermashield interieur fabrieksinformatie

ThermoShield is op waterbasis en heeft een matte uitstraling.
De structuur van het filter is zo fijn dat het lijkt op gewone muurverf.

ThermoShield is gemakkelijk te hanteren. Dit kan met een vachtroller of – voor professionals – met een verfspuitmachine airless of airmix. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon en droog is voordat u begint.

Het verbruik van ThermoShield is 1 liter per 6 vierkante meter.
Om optimaal te profiteren van de bijzondere eigenschappen van dit keramische filter raden wij aan om 2 lagen aan te brengen.

ThermoShield heeft een eigen kleurenkaart. Verder is ThermoShield verkrijgbaar in alle populaire kleuren zoals RAL, NCS en de meeste Sikkens kleuren.

Latexverf wordt veel gebruikt voor interieurwerk. De verf is geschikt voor grotere, ruwe oppervlakken die niet worden aangetast, zoals muren en plafonds. De verf droogt vrij snel en is daarna overschilderbaar. Eenvoudig aan te brengen met een kwast of verfroller. Schilders gebruiken nu speciale latexsprays voor grote oppervlakken. Gemorste verf kunt u het beste direct met water verwijderen.

Latexverf heeft geen sterke maar typische geur, wat gunstig is voor het schilderen van gebieden waar de geur van oplosmiddelen een probleem kan zijn.

Van Kempen schilders biedt professioneel latex spuiten aan in heel Nederland.

Professionaliteit is altijd een van de topprioriteiten geweest als het gaat om het latex spuitwerk van dit bedrijf. Het gaat niet alleen om hoogwaardige latex spuiten, maar ook om een hoogwaardige dienstverlening.

Het bedrijf biedt een breed scala aan verschillende latexspuitdiensten voor zowel commerciële als residentiële ruimtes. Denk hierbij aan woningen, kantoren, hotels, winkels en magazijnen. Ze bieden ook spuitverf voor betonnen vloeren, muren en plafonds.

Wij bieden een professionele latexspuitservice aan de publieke en private sector en we zijn de beste in Den Haag.

We werken al meer dan 25 jaar in de latexspuitindustrie en we weten wat we doen. Ons bedrijf is niet alleen goed uitgerust met de nieuwste technologie, maar ook met een team van ervaren vakmensen, die zorgen voor een perfect eindresultaat.

Mensen vragen ons vaak welke techniek het beste is voor hun project, of hoeveel het hen gaat kosten. We antwoorden altijd door hen te vragen naar hun budget en behoeften, zodat we de beste oplossing voor hen kunnen vinden.

Een van de meest populaire oplossingen voor professioneel latex spuiten is om de juiste professionals in te schakelen. Dat zijn mensen die voldoende ervaring hebben met hun werk, en geschoold personeel in dienst hebben voor elke taak.

Enkele andere voordelen waarmee rekening moet worden gehouden, zijn de kosteneffectiviteit, het feit dat het milieuvriendelijk is en dat het ook nog eens een fijne sfeer creëert in huis of bedrijf. Het beste hiervan is dat u altijd op onze professionals kunt vertrouwen en dat ze altijd professioneel schilderwerk zullen garanderen.

Doet wat het belooft

Het bedrijf heeft een team van gekwalificeerde latexspuit specialisten die verantwoordelijk zijn voor de succesvolle uitvoering van de projecten van hun klanten. Ze hebben een team van professionele, getalenteerde schilders. Wij zijn van mening dat “goed genoeg” niet bestaat en we streven ernaar om onze klanten de beste service te bieden.

Wij verzorgen al uw wensen als het nu gaat om het aanbrengen van binnenschilderwerk of het restaureren van uw schilderwerk. Wij bieden snel en professioneel advies over hoe u het interieur van uw huis het beste kunt onderhouden. Zo kunnen ze u adviseren welke verfsoort het beste bij u en uw gezin of bedrijf past. Zo geven ze deskundig advies hoe de werkzaamheden het beste kunnen worden uitgevoerd en overleggen ze altijd goed met de klant.