Welkom op de website van Schildersbedrijf Den Haag van Kempen schilders. De Schilder uit Den Haag voor al uw binnen en- buitenschilderwerk. Ook voor onderhoud en professioneel latex spuiten bent u bij ons aan het vertrouwde adres.

Schildersbedrijf Den Haag

Wilt u graag buitenschilderwerk, binnenschilderwerk laten uitvoeren of bent u geïnteresseerd in spuitwerk of renovaties? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij ons schildersbedrijf in Den Haag. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen op onze website door het contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen. Binnen 1 tot 3 werkdagen ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte. Met persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit materialen en verf leveren wij vakkundig en precies schilderwerk af.

Offerte aanvragen

Schilder Den Haag

Door het uitbesteden van het schilderwerk aan de schilder Den Haag kunt u er van uit gaan dat uw schilderwerk de komende jaren er weer tegen aan kan. Wij leveren hoge kwaliteit schilderwerk in Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk en omgeving.

Bent u nog op zoek naar een schilder uit Den Haag en wilt u graag gebruik maken van de diensten van een professioneel schildersbedrijf Den Haag? Dan bent u bij ons op het juiste adres voor vakkundig schilderwerk. Wij zijn een bekwaam en professioneel schildersbedrijf en voeren schilders werkzaamheden uit in de omgeving Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Zoetermeer en verdere omgeving. U kunt bij ons terecht voor binnen schilderwerk, buiten schilderwerk, airless spuitwerk, het herstel van houtrot en nog meer diensten op het gebied van schilderen en onderhoud.

Bel direct

Bekijk al onze projecten

Latex spuiten

Een video opname: Voor en Na het spuiten van latex in een nieuwbouw woning. De latex spuiters van, VAN KEMPEN SCHILDERS leveren kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Offerte aanvragen

Brede ervaring in de schildersbranche

Wij hebben een brede ervaring in de schildersbranche en met het inhuren van onze diensten kunt u rekenen op een schitterend en strak eindresultaat. Wij hebben in de afgelopen jaren gewerkt voor bedrijven, VVE- verenigingen en voor particulieren. De werkzaamheden van ons schildersbedrijf Den Haag lopen uiteen van het schilderen van plafonds en wanden binnenshuis, kozijnen en deuren buitenshuis tot spuitwerk met lak, latex of airless en renovaties aan uw huis. Kiest u voor ons, dan kiest u voor hoge kwaliteit. Wij onderscheiden ons door het aanbieden van kwaliteit en persoonlijke aandacht. Door onze liefde voor het vak, onze vakkundige kennis en ervaring kunnen wij u garantie bieden op een schitterende eindresultaat.

Onze beloftes

Wij – als professioneel en vakkundig schildersbedrijf Den Haag beloven u dat wij met precisie aan de slag gaan. Wij kleuren binnen de lijnen en leveren uitmuntend resultaat op. Bij elke opdracht, klein of groot, leveren wij vakmanschap. Door het maken van duidelijke afspraken en betaalbare prijzen weet u ook altijd waar u aan toe bent als u gebruikt maakt van onze diensten. Wij bieden u garantie op een schitterend eindresultaat. U kunt terecht bij ons voor de volgende diensten:

  • Buitenschilderwerk
  • Binnenschilderwerk
  • Airless spuitwerk
  • Renovaties zoals houtrot herstel

Buitenschilderwerk Den Haag

buitenschilder, buitenschilderwerk, buitenschilderwerk Den Haag
Buitenschilderwerk

Ons schildersbedrijf uit Den Haag is bedreven in het uitvoeren van buiten schilderwerk. Het uitvoeren van buitenschilderwerk heeft meerdere voordelen. Ten eerste heeft u weer een goed verzorgde woning aan de buitenkant en zijn de kozijnen, deuren en muren voorzien van een nieuwe laag verf. Daarnaast heeft het als voordeel dat het onderhoud van uw buitengevel ook het houtwerk beschermd tegen de verschillende weersomstandigheden. Door deze bescherming kan houtrot worden tegen gegaan. Ook kan vroegtijdig onderhoud – zoals het schilderen van een buitenmuur – u onnodige kosten besparen. Het uitvoeren van buitenschilderwerk door een schilder uit Den Haag kunt u het beste om de 4 á 5 jaar laten uitvoeren. De precieze tijd is per woning verschillend, maar veel langer kunt het schilderswerk beter niet uitstellen. Het gevolg van het langdurig uitstellen van schilderwerk aan de buitenkant van de woning kan bijvoorbeeld houtrot zijn. Houtrot heeft niet alleen als nadelig gevolg dat uw buitengevel wordt aangetast, maar het kan ook van invloed zijn op het binnenschilderwerk omdat er vochtproblemen kunnen ontstaan. Bent u op zoek naar een bekwame schilder voor buitenschilderwerk in Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Lees meer…

Binnenschilderwerk Den Haag

Binnenschilderwerk, Binnenschilderwerk Den Haag, Binnenschilder
Binnenschilderwerk

Bent u op zoek naar een uitmuntende schilder voor uw binnenschilderwerk Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer en omgeving? Schakel dan een van onze vakkundige schilders in. Het binnenschilderwerk is van groot belang voor de uitstraling van uw woning binnenshuis. Het binnenwerk bepaalt de uitstraling en het karakter van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van de wanden, plafond, deuren of kozijnen van uw woning binnenshuis. Niet alleen bij een nieuwe woning is een binnenschilder handig, maar ook voor oudere woning kan een binnenschilder excellent werk opleveren. Een nieuwe kleur op de muur of het opnieuw witten van een muur, plafond of kozijnen geven uw woning weer een frisse uitstraling. Onze schilders van het schildersbedrijf Den Haag en omgeving zorgen ervoor dat het binnenschilderwerk er netjes en strak uitziet en precies is afgewerkt. Uw tevredenheid is van groot belang en onze schilders verlaten uw woning niet totdat u 100% tevreden bent. Voor een hoge kwaliteit binnenschilderwerk Den Haag moet u bij ons zijn.
Lees Meer…

Latex spuiten

Airless spuitwerk Den Haag, Airless spuitwerk, latex spuiten
Verfspuiten in Den Haag

Airless spuitwerk is een van de nieuwste verftechnieken op het gebied van spuitwerk. Ons schildersbedrijf beheerst deze als een van de beste. Het Airless spuitwerk zorgt er voor een enorm strak en glad eindresultaat. Het verschil met normaal schilderwerk is dat de aanzet van de roller altijd nog zichtbaar is bij het schilderwerk, bij Airless spuitwerk is dat niet het geval. Hierdoor krijgt u met Airless spuitwerk een een super egaal en strak resultaat. Dit komt door de speciale techniek waarbij een pomp de verf opzuigt en deze onder hoge druk door de verfspuit wordt geperst, waardoor de verf dan wordt verneveld. Door de hoge druk (tussen de 150 en 250 bard) wordt de verf verneveld in minuscule kleine druppeltjes, deze worden in enorm hoge snelheid op het oppervlak gespoten. Een gladde en zeer nauwkeurige afwerking is het resultaat van deze methode. Het Airless spuitwerk Den Haag is beschikbaar in alle kleuren verf. Onze schilders zijn gespecialiseerd in deze verftechniek, maar ze zijn ook gespecialiseerd in ander spuitwerk. Voor lak, beits of latex spuiten in Den Haag Rijswijk, Rotterdam, Wassenaar of omgeving kunt u bij ons terecht.
Lees Meer…

Houtrot renovaties

houtrot herstel, houtrot herstel Den Haag, houtrot reparaties Den Haag
Houtrot reparatie

Ook houtrot renovatie werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden door het deskundige schildersbedrijf uit Den Haag. Heeft u last van rottend hout of bladert de verf van uw buitengevel af? Neem dan contact op met ons. Houtrot kan ontstaan aan de buitenkozijnen of andere houtdelen buitenhuis, het hout is dan door de schimmels aangetast. Hoewel houtrot vaak aan de buitenzijde begint, kan er ook houtrot ontstaan aan de binnenkant van de kozijnen als u te lang wacht met het onderhoud en herstel. Door deskundige reparatie van onze schilders hoeft niet perse het gehele kozijnen worden vervangen, maar wordt alleen de aangetaste stukken vervangen. Dit bespaart u veel geld. Onze schilders zijn gediplomeerd en gecertificeerd in het herstellen en repareren van houtrot. Wilt u een houtrot inspectie in Den Haag, Rijswijk, Rotterdam, Zoetermeer of Wassenaar en omgeving laten uitvoeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.
Lees Meer…

Kosten schilderwerk

Wilt u ook graag schilderwerk in Den Haag, Rotterdam, Rijswijk of omgeving laten uitvoeren? Dan wilt u graag weten welke kosten u kunt verwachten voor het schilderwerk.
Lees Meer…

Een offerte opvragen

Door onze aandacht voor vakmanschap, duidelijke afspraken en betaalbare prijzen levert schildersbedrijf Den Haag u zorgeloos schilderwerk.

Vrijblijvende offerte aanvragen op locatie
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:
houtrot herstel

Houtrot herstel

Houtrot herstel is het repareren van buitenkozijnen die zijn aangetast door schimmels die houtrot veroorzaken. Serpula lacrymans is een schimmel die schadelijk is voor hout.

Lees Meer...
Winterschilder in Den Haag

Winterschilder in Den Haag

Bij schilderen in de winter kan de korting hoog oplopen! Speciale verf maakt het mogelijk om in de winter buiten te kunnen schilderen. In de winter is de gemiddelde prijs van een binnenschilder veel lager dan in de zomer. Schilderen is voor ons geen probleem, in welk seizoen dan ook, we schilderen ook in de winter gewoon door. Geniet van de winterkorting en een verlaagde prijs bij de Winterschilder in Den Haag.

Lees Meer...
Vve schilder

Vve schilder

VVE Schilder Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar Delft, Zoetermeer, Rotterdam gezocht? Bent u op zoek naar een professionele VVE…

Lees Meer...

Onze schilders staan voor:

  • Goede service
  • Jarenlange ervaring
  • Ambacht en kwaliteit
  • Een goede dienstverlening
  • Eerlijke prijzen en ijzersterke afspraken

Dubbele garagedeur  Sigma S2U Allure Gloss hoogglans lak.

Een goed Schildersbedrijf in Den Haag
Schildersbedrijf Den Haag

Uitgevoerde werkzaamheden:

1. Gereinigd en ontvet met Universol biologische verfreiniger.

2. Mechanisch geschuurd met korrel 180.

3. Na schuren met korrel 320.

4. Gegrond met Sigma S2U Primer RAL 7004.

5. Kieren en naden afgekit en beschadigingen gerepareerd met Renovaid 2 componenten Epoxy.

6. Reparaties en kitwerk bij gegrond met Sigma S2U Primer.

7. Het geheel gematteerd met een matteer pad korrel 800.

8. Voor gelakt met Sigma S2U Allure Gloss hoogglans lak RAL 7004.

9. Voor gelakt kozijn gematteerd met korrel 1200.

10. Afgelakt met Sigma S2U Allure Gloss hoogglans lak RAL 7004.

Zie ook onze overige pagina’s:

Onze linkpartners:

Onze linkpartners zorgen voor een hogere positie voor onze website maar ook voor de website waar wij naar terug linken vanaf onze homepage.

Goedkope Hosting

Wifi professioneel laten verbeteren

Schilder Den Haag – M. MUYRES

Latex spuitbedrijf

Isolatiewerken – Dat isolatie

SEO bureau Den Haag

Van Kempen business site

Get SEO Backlinks